Afbeelding

Inwoner Haps (36) raakt gewond na gasbrand

Politie 68 keer gelezen
HAPS - Een 36-jarige inwoner uit Haps is zondagmorgen ernstig gewond geraakt door vermoedelijk gasontbranding in zijn woning. Ook zijn hond is gewond geraakt.

[image=266383]

Om 4.30 uur belde een buurtbewoner van de Violenstraat dat een buurman bij hem aangebeld had die ernstig verbrand was. Hulpdiensten spoedden zich naar de woning waar de ambulancedienst zich over het 36-jarige slachtoffer ontfermde. De brandweer heeft de woning gecontroleerd. In die woning bleek een hond te zijn die ook gewond was door brandwonden. Toen bleek dat het slachtoffer dezelfde man was die al eerder die nacht in verwarde toestand de politie gebeld had. De voorlopige conclusie is dat de man zelf in zijn woning de gaskraan open gehad heeft. Dat gas is op enig moment ontbrand en daardoor zijn het slachtoffer en zijn hond gewond geraakt.
De man zou voor 60 procent over zijn lichaam verbrand zijn. Er wordt een onderzoek ingesteld om te proberen de toedracht te achterhalen. Het slachtoffer is in kritische toestand naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant