Afbeelding

Gerry en Nelly winnen hoofdprijs Foto-Quiz

Opmerkelijk 80 keer gelezen
MOOK – “Nou, en of de elektrische fiets van pas komt”, zei Gerry Thoonen toen vorige week hij te horen kreeg dat hij en zijn vrouw Nelly de prachtige hoofdprijs hadden gewonnen van de Foto-Quiz in de jubileumkrant van de 10-jarige De Maas Driehoek.

De elektrische fiets komt als een geschenk uit de hemel, want de 62-jarige Gerry heeft moeite met lopen. Omdat hij last had van verkalking in de bloedvaten, werd hij onlangs aan zijn been geopereerd. “Er zijn stents ingezet en nu gaat het een stuk beter. Maar veel lopen, dat lukt niet”, zegt de man die 36 jaar chauffeur was bij de Staddienst in Nijmegen en voor wie de fiets ‘voorbestemd’ leek.
Echtgenote Nelly (61) fietst graag en dat kan voortaan samen met Gerry. “Hij zei altijd: ik ben te jong voor een elektrische fiets. Maar nu zie ik wel dat hij er veel zin in heeft! Als het straks mooi weer is, mag ik proberen om hem op de elektrische fiets bij te houden”, zegt ze lachend.

[image=266497]

Oplossing
“Het was een hele leuke puzzel”, zegt Nelly die samen met Gerry de goede oplossing vond. “Veel gebouwen en objecten in onze omgeving kenden we en ook aan de andere kant van de Maas kennen we de weg”, vertelt Gerry. “En als we er met de plaatjes niet uitkwamen, lukte het vaak wel met de woorden en met logisch redeneren”, vult Nelly aan. En zo kwamen ze tot de oplossing: Vanuit het niets is De Maas Driehoek in tien jaar uitgegroeid tot marktleider in de regio.
De inzending van gelukkige Mookse puzzelpaar werd getrokken uit 540 goede oplossingen van de puzzel. “We konden het eerst niet geloven, maar hier zien we dat het allemaal echt is”, jubelde het Mookse paar zaterdag in Oploo. Want daar werden ze gastvrij ontvangen door Marc en Miranda Ermens van Marc Ermens tweewielers, de zaak die de hoofdprijs van de puzzel beschikbaar had gesteld. Even later mochten Gerry en Nelly pronken met hun fonkelnieuwe Sparta Ion DT ter waarde van 2399 euro.

Wellness
De tweede prijs, een ‘Ontdekkingsarrangement voor 2 personen van Fitland Wellness in Mill, is gewonnen door Remco Verstappen en Harriët Verstappen uit Vierlingsbeek. “Ha, hartstikke leuk”, zegt Harriët bij het horen van het nieuws dat ze een dag lang te gast zijn in het wellnesscentrum. “Dat wordt genieten. Ik heb er nu al zin in.” Het paar – beiden zijn 32 jaar jong – ontvangt een rondleiding door een gastvrouw en mag vrij gebruik maken van alle saunafaciliteiten, de zonnebank en diverse andere voorzieningen van het Millse wellnesscentrum.
De twaalf winnaars van de sets toegangskaarten voor IJsfestijn Boxmeer, Cuijk on Ice en het Zoo Parc in Overloon zijn inmiddels persoonlijk op de hoogte gesteld.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant