Afbeelding

Jazz en familiemusical in De Weijer

Kunst en cultuur 59 keer gelezen
BOXMEER - De veelgeprezen en door De Weijer als ‘vette productie’ omschreven familiemusical Jungle Book is zondag 26 januari te zien in het Boxmeerse cultuurcomplex. Eén dag eerder is in De Weijer een jazzoptreden door het kwartet van Ad Colen.

[image=267026]

Een frisse, persoonlijke en gevarieerde sound: het jazzkwartet van Ad Colen geniet internationale bekendheid. Met zijn nieuwste plaat ‘Spark’ borduurt Ad Colen hierop voort en het resultaat is meeslepende en verhalende luistermuziek. Jazz zoals jazz moet zijn: avontuurlijk, groovend en lyrisch. Jazz waarop je éigenlijk niet stil kunt zitten. Het kwartet bestaat uit Gé Bijvoet, Wiro Mahieu, Yonga Sun en Ad Colen. Het optreden is zaterdag 25 januari om 20.15 uur. Kaarten kosten 15,50 euro en zijn inclusief een drankje en garderobe.

[image=267027]

Jungle Book
De alom geprezen familiemusical Jungle Book staat zondag 26 januari in De Weijer. Het avontuurlijke verhaal van Mowgli, Baloo de beer en panter Bagheera wordt vertolkt door het bekende musicalgezelschap Opus One. Met kleurrijke decors, beestachtige kostuums en Bollywood-choreografieën brengen zij de jungle tot leven in het theater. Voor iedereen van 8 tot 88 jaar. De musical is te zien om 15.30 uur en de toegang is 15,50 euro, inclusief drankje en garderobe.
Meer informatie en kaartverkoop: www.deweijer.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant