Afbeelding

't Clubje van (bakkerij) Den Bekker

Opmerkelijk 109 keer gelezen
BOXMEER - Elke zaterdagochtend, omstreeks half acht, staan zij voor de deuren van Den Bekker in Boxmeer: Jan, Peter, Anne en Bert en de heer en mevrouw Beckers. Vorige week werd ‘t Clubje van Den Bekker door de bakkerij in het zonnetje gezet.

[image=268987]

“Elke zaterdagochtend, nog ruim voordat we opengaan, staat er altijd een groepje mensen gezellig de week door te nemen, Lekker kletsen en te buurten. Over het weer, de wereldpolitiek, lokale nieuwtjes en roddels”, vertelt Yvonne, medewerkster van Den Bekker aan de Steenstraat in Boxmeer. Ze vervolgt: “Er is zelfs een stel (de heer en mevrouw Beckers) dat hier al vijftig jaar komt. En Jan, Peter, Anne en Bert zijn hier al 12,5 jaar vaste klanten. Zodra we om acht uur de deuren openen, gaat de gezelligheid gewoon in de winkel verder. Als dank hebben we voor deze lieve mensen (vorige week zaterdag) een heerlijk verwenontbijt verzorgd. Mijn collega Conny kwam er ook speciaal voor terug. We wilden met dit ontbijt een keertje wat terugdoen.”

[image=268988]

Wekker voor Den Bekker
“De vrouw van Jan gaf laatst bij ons aan dat hij normaal zijn bed niet uitkomt, maar dat ie op vrijdag speciaal voor ons de wekker zet. Weer of geen weer, het maakt niet uit, want ze zijn er altijd! Elke klant waarderen wij uiteraard enorm, maar dit clubje verdiende om in het zonnetje te worden gezet. Dat werd gewaardeerd.”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant