Afbeelding

Bezorgservice Pantein breidt uit

Gezondheid 79 keer gelezen
BOXMEER/CUIJK - Eind vorig jaar is Pantein in de gemeente Boxmeer gestart met een bezorgservice voor boodschappen en maaltijden. Mensen kunnen telefonisch, per mail of via de website hun bestelling doorgeven en krijgen boodschappen en/of maaltijden thuisbezorgd. De eerste reacties zijn positief en daarom wordt de bezorgservice nu ook opgestart in Cuijk, waarna meer plaatsen in het Land van Cuijk en Noord-Limburg zullen volgen.

[image=269863]

Voor de Boodschappenservice werkt Pantein samen met een supermarkt in de buurt om de lekkerste en meest verse producten uit de regio aan huis te kunnen bezorgen.
Het assortiment bestaat uit dagelijkse benodigdheden zoals brood, beleg, fruit, koffie en zuivel, maar ook overige boodschappen zoals toiletpapier, hagelslag, afwasmiddel en weekbladen.

Maaltijdservice
Bij de Maaltijdservice kunnen mensen kiezen uit een assortiment van warme maaltijden en koelverse maaltijden. Alle maaltijden bevatten hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten en worden bereid volgens de richtlijnen voor goede voeding van het Voedingscentrum.

Bezorgservice
De bezorgservice biedt uitkomst voor mensen die weinig tijd hebben om boodschappen te doen en te koken, maar ook voor mensen die door ziekte of ouderdom niet in staat zijn om de deur uit te gaan, of geen vervoermiddel tot hun beschikking hebben.
De bezorgservice wordt uitgevoerd door Pantein Extra, onderdeel van Pantein. Met deze nieuwe service breidt Pantein Extra de dienstverlening aan huis uit. Boodschappen, maaltijden of overige diensten zoals kapper, tuinservice of pedicure aan huis zijn op één plek te bestellen.
Kijk voor meer informatie of doe een bestelling op www.panteinextra.nl, bel met telefoon (0485) 58 28 35 of stuur een e-mail naar .
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant