Afbeelding

Feestelijke release CD Popkoor Novelty

Kunst en cultuur 56 keer gelezen
SINT-OEDENRODE - Onder grote belangstelling is zaterdag in Mariëndael de tweede CD van Popkoor Novelty feestelijk gepresenteerd.

[image=270322]

Anderhalf jaar geleden heeft Novelty haar 25-jarig jubileum gevierd met een grootse show in de Blauwe Kei in Veghel. Het popkoor timmert flink aan de weg en is zich aan het voorbereiden op haar nieuwe show WhatsUpp...
23 november 2013 is het koor de studio ingedoken voor de opnames van haar nieuwe CD. De opnames waren een bijzondere ervaring voor de koorleden. Ze vonden plaats in de Telstar studio’s. “Het lijkt wel of de tijd daar stil heeft gestaan. De sfeer van Johnny Hoes hangt er nog helemaal. Op hier en daar een moderne tabletcomputer na, is alles hier bij het oude gebleven”, weten enkele koorleden te vertellen.
Burgemeester Peter Maas, met zelf ook een koorachtergrond, kwam zaterdag de nieuwe CD onthullen. Hij zei trots te zijn dat Rooi zo’n koor in haar midden heeft en jaloers te zijn op het repertoire van Novelty. Maar op de website had hij vernomen dat er een wachtlijst is voor nieuwe leden en dat hij bovendien niet voldoet aan de maximale leeftijdsgrens van 50 jaar.

WhatsUpp...
De nummers op de nieuwe CD worden allemaal vertolkt in de voorstellingen WhatsUpp... op 21, 22 en 23 maart in Mariëndael. De drie geplande voorstellingen zijn inmiddels helemaal uitverkocht, waarop Novelty heeft besloten een extra uitvoering te geven op zondag 23 maart om 19.30 uur. Kaarten hiervoor zijn te bestellen via de website:www.popkoornovelty.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant