Afbeelding

Papgat kleurt Rood, Geel en Groen

Carnaval 120 keer gelezen
SINT-OEDENRODE - Na het succes van vorig jaar wil stichting Papgat ook tijdens carnaval 2014 het Papgat-gevoel door het hele dorp tot uiting laten komen en heel Papgat Rood, Geel en Groen kleuren.

[image=255314]

Om het carnavalesk versieren van straoten, veurgevels, etalagies, en gebouwkes te promoten heeft de stichting wederom de wedstrijd ‘Kleurrijk Papgat’ uitgeschreven. Iedereen kan meedoen. Er zijn 4 categorieën waarop men kan inschrijven.

Skonste Straotje van Papgat
Door met minstens 5 bewoners uit dezelfde straat de huizen te versieren, kan men meedingen naar een eervolle prijs in de categorie ‘Skonste Straotje van Papgat’.

Skonste etalagie van Papgat
Papgatse winkeliers kunnen meedoen in de categorie ‘etalagies’.

Skonste veurgevel van Papgat
Geen hele straot of etalagie, maar toch in het Rood, Geel en Groen? Dan kan men deelnemen in de categorie ‘Veurgevels’.

’t Mooiste gebouwke van Papgat
Papgatse gebouwen zoals bijvoorbeeld scholen kunnen meedoen in de categorie ‘’t Mooiste gebouwke’.

Inschrijven
De jurering vindt plaats in de week van 24 februari tot en met 1 maart. De jury let op kleurgebruik, idee en originaliteit. Zondagmiddag 2 maart omstreeks 16.15 uur, na de optocht, worden de winnaars gehuldigd door Prins Erwin Pap d’n Urste. Hij wordt bijgestaan door zijn eigen gevolg en Jeugdprins Willem met zijn gevolg.
Inschrijvingen onder vermelding van naam, adres en categorie dient men te mailen naar henryenkitty@gmail.com of www.papgat.com. Snelle inschrijvers worden beloond met gratis ballonnen in de kleuren rood / geel en groene kleuren.
Stichting Papgat hoopt dat iedere Papbuik, ook als men niet aan de wedstrijd meedoet, uiting geeft aan zijn verbondenheid met Papgat. Vlaggenlijnen in de Papgatkleuren (10 meter) zijn voor € 1,50 verkrijgbaar bij Forum/Kluswijs.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant