Afbeelding

Open huis bij Art, Home and Living Live

Kunst en cultuur 77 keer gelezen
GENNEP - Rondsnuffelen tussen meubels, vondsten, snuisterijen en kunst, dat kan twee dagen lang tijdens de open dagen van Art, Home and Living Live in Gennep.

Het is de tweede keer dat Yvon van Bergen de deuren van haar pand open zet en dit keer is dat op zaterdag 8 en zondag 9 maart. Hier etaleert ze de producten die te koop zijn in haar webwinkel.
Dit keer ontvangt Yvon als speciale gast Helga Thijssen, alias de 'treasure catcher'. Net als Yvon heeft Helga oog voor wat mooi is. Ze laten gebruikte materialen weer pronken en stralen.
Gennepse Yvon inspireert met haar verftechnieken en maakt met Annie Sloan's Chalk Paint oude meubels weer helemaal van deze tijd. Dankzij speciale 'vrouwenverf' is gronden en schuren overbodig. Wie de techniek wil leren, kan bij Yvon gratis workshops volgen.
Het is een aanrader om eens rond te snuffelen 'in de schatkist' van de beide dames, want waarom alles nieuw kopen als er al zoveel moois voorhanden is? Ze geven de meubels een tweede leven.

[image=273779]

Uitzondering hierop zijn de expressionistische portretten welke de muren sieren in het huis van Yvon. Het zijn schilderen van indringende gezichten welke de confrontatie met de kijker aangaan. Werken waarmee de Gennepse onlangs in de top tien belandde van meest gewaardeerde kunstenaar van de Nationale Kunstdagen in Rotterdam. Tijdens het event presenteert ze een aantal nieuwe werken in kleurstellingen welke aansluiten bij de gebruikte Annie Sloan kleuren op de muren.
De open dagen Art Home and Living Live zijn op 8 en 9 maart van 10.00 tot 17.00 uur op de locatie Heijenseweg 61 in Gennep. Voor meer informatie kijk op www.arthomeandliving.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant