Afbeelding

Kuukse elfkroegetocht 'echt een feestje'

Carnaval 66 keer gelezen
CUIJK - De 29ste editie van de Kuukse elfkroegetocht is zonder noemenswaardige incidenten verlopen. Problemen bij het Cuijkse treinstation, zoals in voorgaande jaren, bleven eveneens uit. Op het drukste moment van de dag was het enige tijd niet mogelijk om te bellen in het centrum van Cuijk.

[image=274319]

"Dit jaar ging het super", gaf de Cuijkse wijkagent Alex Gijsbers aan. "Ook op het station geen problemen en/of opstoppingen gehad. Het was echt een feestje!"
Hoewel er 20.000 stempelkaarten voor het evenement waren verkocht (en online op de dag van de kroegetocht zelfs nog voor 85,00 euro per kaart werden verkocht!), waren er voldoende doorloopmogelijkheden en weinig opstoppingen. Mede door het zonnige weer was de sfeer in de centrumstraten opperbest.

Verbeterpunt
Waar het Cuijkse centrum in de voorbije jaren verstoken bleef van mobiele telefonie, was dat dit jaar beter geregeld. Toch kon de organisatie andermaal niet voorkomen dat op het drukste moment feestgangers niet konden bellen, twitteren en/of Facebook'en.
Belangrijk evaluatiepunt is wel dat de EHBO-post op het parcours 'de hele middag niet kon bellen'. Omdat zich geen noemenswaardige incidenten of vechtpartijen voordeden, leidde dat gelukkig niet tot problemen.

Klik hier voor meer foto's van de Kuukse elfkroegetocht en andere carnavalsevenementen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant