Afbeelding

Try out van Marij van den Boom in Haps

Kunst en cultuur 17 keer gelezen
HAPS - Op zondag 23 maart vindt de try-out plaats van het nieuwe programma ‘Door de Straten’ van de Brabantse theatermaakster Marij van den Boom in Huistheater De Steenakker in Haps. De première van ‘Door de Straten’ is op zaterdag 29 maart in theater De Lievekamp in Oss te zien.

Voor haar vierde soloprogramma is Marij geïnspireerd door de verhalen die ze hoort terwijl ze ‘door de straten’ loopt. Want als het leven op straat ligt dan schuilt er achter elke deur wel een boeiend verhaal. De juweeltjes die ze tegenkwam zijn door Marij van den Boom omgezet naar pure en integere liedjes. ‘Door de Straten’ is een afwisselend muzikaal programma. Marij van den Boom ontroert, confronteert en laat je lachen. Voor meer informatie kijk op www.marijvdboom.nl.

[image=275964]

Marij van den Boom wordt begeleid door een verrassend muzikaal trio; gitarist Kornelis Lievense, toetsenist Ruud de Grood en cellist Eva van de Poll. De regie is wederom in handen van Bart Vaessen. Bart is samen met zijn partner Elles van Loenen eigenaar van Theater De Steenakker. Zij runnen vanuit hun beroepsachtergrond met bevlogenheid het theater op de voormalige hooizolder - en de foyer in de deel - van hun woonboerderij in Haps.
De try out begint op 23 maart om 16.00 uur in Theater De Steenakker in Haps. De entree is 10 euro (incl. kop koffie/thee). Reserveren gewenst via www.desteenakker.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant