Afbeelding

Expositie Peppelhoeve

Kunst en cultuur 48 keer gelezen
SINT-OEDENRODE – Schilderijen van Rita van der Laan zijn van 6 april tot en met 2 juni te zien in de Peppelhoeve aan de Liempdseweg

[image=276939]

Rita heeft een atelier in ’s-Hertogenbosch en werkt van daaruit als beeldend kunstenaar en restaurateur. Tevens is zij als docent beeldend verbonden aan diverse Creatieve Centra in de regio en verzorgt zij schilderworkshops en schoolprojecten. In haar atelier ontvangt zij regelmatig volwassen en kinderen/jongeren (PGB) voor ondersteunende en activerende begeleiding middels creatieve activiteiten, zowel individueel als in groepsverband. Ook biedt zij exclusieve privé schilderlessen aan met aandacht voor zowel de inhoudelijke- als de materiaal technische kant.
In de loop van de tijd heeft Rita een uiteenlopend oeuvre opgebouwd. Zij heeft een grote affiniteit met kleur en maakt gebruik van gemengde technieken. Rita werkt spontaan en intuïtief.
De schilderijen, variërend van landschappen en mensen tot bloemen, zijn impressies van haar eigen leven.
Wethouder Jeanne Hendriks opent zondag 6 april om 14.30 uur de expositie in de Peppelhoeve. Iedereen is daarbij van harte welkom.

Workshop
Zaterdag 17 mei van 13.30 tot 16.30 uur is er een workshop Bloemen (en meer) schilderen. De kosten hiervoor bedragen € 40,-. Gebruik verf en kwasten € 10,- extra.
Meer info: www.atelierritavanderlaan.com of www.peppelhoeve.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant