Afbeelding

Jubileumexpositie Kunstkring Sint Tunnis

Kunst en cultuur 24 keer gelezen
SINT ANTHONIS - De Kunstkring Sint Tunnis maakt zich op voor de vijftiende editie van de open atelier- en galerieroute. En omdat het een jubileum is, wordt er de komende twee zondagen flink uitgepakt door de leden van de Kunstkring en hun gastexposanten.

Op de zondagen 6 en 13 april kunnen bezoekers rond toeren door de gemeente en op 24 adressen terecht om kunstwerken te zien. In totaal zijn in het gemeentehuis en de andere adressen 40 kunstenaars present. De voormalige bibliotheek aan de Kolonel Silvertoplaan in Sint Anthonis biedt dit jaar ruimte aan zes kunstenaars, die hier aan het werk zijn. Nieuw opgenomen in de route is de Beeldentuin van Heller in Stevensbeek.
Het advies is om de rondgang vanuit het gemeentehuis aan de Brink in Sint Anthonis te starten en een route uit te stippelen aan de hand van een plattegrond (2,50 euro). Aardig is dat in de hal van het gemeentehuis van elk van de deelnemende kunstenaars een kunstwerk staat of hangt.

[image=277026]

Verloting
De deelnemende kunstenaars hebben elk een kunstwerk beschikbaar gesteld voor verloting. Deze schilderijen en objecten zijn te zien in de hal van het gemeentehuis. Door de aankoop van een lot (1 euro) maakt de bezoeker kans op een uniek kunstwerk. Het lot wordt gedeponeerd in de bus van het werk van de favoriete kunstenaar. Uit elke bus wordt op zondag 13 april om 17.00 uur een winnaar getrokken. De opbrengst van de verloting is voor de Stichting Kunstkring.
Saillant detail: iedereen die op een van de beide zondagen van de kunstroute jarig is, mag op een cadeautje rekenen.
De Open Atelier- en Galerieroute is zowel op 6 als 13 april van 11.00 tot 17.00 uur. Zie verder www.kunstkring.com.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant