Afbeelding

De Weijer presenteert theaterprogramma

Kunst en cultuur 36 keer gelezen
BOXMEER - Het theaterprogramma 2014-2015 van De Weijer in Boxmeer is klaar. Het aantal activiteiten voor het nieuwe seizoen is bijna verdubbeld naar zo'n drie per week. Het Boxmeerse 'cultuurhuis' huisvest tussen september 2014 en juni 2015 een mix van cabaret, muziek, toneel en muziektheater. Ook het Muziekcafé en Filmhuis blijven gehandhaaft.

[image=278958]

"We zijn trots op dit programma", zegt Peter-Paul Kissels van De Weijer. "Onze kernpunten - genieten, eigenwijs en aanstekelijk - komen hierin duidelijk terug."
Directeur en programmeur Wieke Vrijhoef van de Stichting Podiumkunsten De Weijer: "Het is een flinke diversiteit aan voorstellingen en activiteiten. Met bewust ook veel toneel en muziek. De Weijer wil een broedplaats voor aanstormend talent zijn. Dat bewijzen we hier wel mee."

Afhalen of aanvragen
De nieuwe theatergids en inschrijfformulieren worden niet huis-aan-huis verspreid, maar zijn per e-mail () aan te vragen en natuurlijk, vanaf volgende week, af te halen bij de kassa van De Weijer in Boxmeer. Abonneehouders krijgen de theatergids wel thuisgestuurd. Aanvullende informatie: www.deweijer.nl.

Alles over het theaterprogramma 2014-2015 in een uitgebreid interview met Wieke Vrijhoef en Peter-Paul Kissels van De Weijer in nieuwsblad De Maas Driehoek van dinsdag 6 mei.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant