Afbeelding

Info-avond Eerstelijnkliniek in Ruwenberg

Zakelijk 254 keer gelezen
SINT-MICHIELSGESTEL – Cosmetische en chirurgische zorg, dicht bij de huisarts. Dat is wat de EERSTELIJNkliniek in Sint-Michielsgestel biedt. Want gezond zijn is meer dan geen ziekte hebben.

Gezondheid betekent ook goed in je vel zitten, is de overtuiging van eigenaar en oprichter dokter Silvio van Eunen van EERSTELIJNkliniek. In zijn huisartsenpraktijk merkte hij een toenemende behoefte aan cosmetische ingrepen. Om zijn patiënten te kunnen helpen is hij EERSTELIJNkliniek gestart. Chantalle Burgers en Frederiek Smits doen de consulten, behandelingen en de chirurgische ingrepen.

Effectief
EERSTELIJNkliniek biedt oplossingen voor tal van cosmetische problemen, bijvoorbeeld zaken die gepaard gaan met het ouder worden zoals rimpels, hangende oogleden en ouderdomsvlekken. Daarnaast verzorgt de kliniek behandelingen tegen huidaandoeningen als acné, littekens of pigmentstoornissen. Maar ook tegen lichaamsongemakken als haaruitval, overmatig transpireren en spataderen zijn effectieve behandelprogramma’s opgesteld. In de eerstelijn geholpen kunnen worden met cosmetische klachten is volgens consulente Jean van de Laarschot bijzonder: “Onderscheidend is dat wij professionele zorg veilig in de eigen vertrouwde omgeving van de huisarts kunnen bieden. Optimale kwaliteit voor een betaalbaar tarief. Hierdoor zijn vele behandelingen toegankelijker geworden voor een breed publiek.”
Bij EERSTELIJNkliniek wordt gewerkt met een professioneel team dat Silvio van Eunen samengesteld heeft en dat bestaat uit universitair opgeleide cosmetisch artsen en de huidtherapeute. Allen zijn BIG-geregistreerd. “Door het aansluiten van de huidtherapeut, is het dienstenpakket nog uitgebreider geworden”, zegt Jean van Laarschot.
EERSTELIJNkliniek is nu nog gevestigd aan de Theerestraat, later dit jaar volgt een verhuizing naar het nieuwe Gezondheidscentrum te Sint-Michielsgestel. EERSTELIJNkliniek houdt dinsdag 13 mei een informatie-avond in De Ruwenberg Ruwenbergstraat 7 in Sint-Michielsgestel. Deze is voor iedereen, alleen na aanmelding via , gratis toegankelijk van 18.30 tot 22.00 uur.

[image=279299]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant