Afbeelding

Enquête over breedband al 3650 keer ingevuld

Zakelijk 11 keer gelezen
CUIJK/GRAVE/MILL - De haalbaarheid van een dekkend breedbandnetwerk in Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert wordt op dit moment onderzocht. Bewoners van deze drie gemeenten ontvingen onlangs een enquête, die tot op heden al bijna 3.700 keer is ingevuld.

Om te onderzoeken wat de wensen van de inwoners zijn, is een enquête opgezet als onderdeel van het haalbaarheidsonderzoek. De enquête moet inzicht geven of een 100% dekkend breedbandnetwerk gewenst is, maar ook of burgers, bedrijven en instellingen zelf in een breedbandnetwerk willen investeren.
De enquête is twee weken geleden huis-aan-huis verspreid in de gemeenten Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert en sindsdien al meer dan 3.650 keer ingevuld, via de post of online. De digitale versie is te vinden op www.lvcnet.nl. De enquête kan nog worden ingevuld tot 15 mei.

[image=278324]

Uitwijzen
Medio dit jaar moet het haalbaarheidsonderzoek uitwijzen op welke manier een breedbandnetwerk in het Land van Cuijk gerealiseerd kan worden. Hierna kan een concreet aanbod aan de burgers gedaan kan worden. Bij voldoende animo wordt daadwerkelijk overgegaan tot aanleg. De aanleg van breedband is onderdeel van het project 'Breedbandnetwerk Land van Cuijk'.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant