Afbeelding

Arthur Baudet: 'Had op meer krediet gerekend'

Politiek 21 keer gelezen
CUIJK - Arthur Baudet is er de persoon niet naar om al teveel om te zien in wrok. Maar het vertrek uit de Cuijkse politiek doet de afscheid nemend wethouder wel pijn. Vooral de manier waarop zijn partij D66 door de voormalige coalitiepartners aan de kant is geschoven, heeft hem persoonlijk flink geraakt.

[image=247076]

“Ik dacht na vier jaar prettig samenwerken dat ik meer krediet had opgebouwd”, aldus Baudet, die gisteravond het wethouderschap inruilde voor een plek in de gemeenteraad. “Dit vertrek raakt mij persoonlijk enorm. Ik heb er nog steeds veel last van. Vier jaar geleden stapte ik in een college met mensen waarvan ik het idee had dat ik er iets mee kon. Ik had er een goed gevoel bij. We hebben toen informeel afgesproken dat we voor een samenwerking van acht jaar zouden gaan. Die samenwerking is ook altijd goed geweest. Juist dat Gerard (Stoffels, red.) ineens een andere kant opwilde, voelde echt als een klap in het gezicht.”

Het hele interview met afscheid nemend wethouder Arthur Baudet in nieuwsblad De Maas Driehoek (editie Cuijk-Grave-Mill) van dinsdag 13 mei.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant