Afbeelding

'Lazy Friday' op Wilhelminaplein Boxmeer

Centrum 66 keer gelezen
BOXMEER - De winkeliers en horeca aan het Wilhelminaplein in Boxmeer hebben de koppen bij elkaar gestoken en organiseren op vrijdag 16 mei de zogeheten ‘Lazy Friday’: een avondje relaxen met modeshows en live muziek.

[image=279720]

“Het gaat om een unieke samenwerking tussen verschillende modezaken en de horeca aan het Boxmeerse Wilhelminaplein”, vertelt Anneke van Dijk van Venti-Nove, die ‘Lazy Friday’ samen met Carola van Benthum ‘van de overkant’ heeft geïnitieerd. “Centraal op het Wilhelminaplein komt een rode loper waarop tijdens de avond twee keer een modeshow wordt gelopen. De modellen worden aangekleed door de winkeliers die hier zitten (voor een overzicht van alle deelnemende winkels: zie de advertentie in nieuwsblad De Maas Driehoek).”

‘Relaxen’
Carola haakt in: “Het is echt een evenement dat is bedoeld om te relaxen. Een borreltje erbij en goede live muziek, van de band Joy Spam. Niet al te luidruchtige, maar gewoon lekkere muziek. Maar het allermooiste van Lazy Friday is toch wel dat iedereen zijn eigen rol speelt. Dus de modezaken doen de kleding en schoenen, maar de horeca zorgt voor een terras en extra staantafels. Zo ontstaat op het Wilhelminaplein feitelijk een grote loungeruimte.”

Modeshows
De beide modeshows (die worden gehouden in twee blokken van 15 minuten) vormen het hoogtepunt van ‘Lazy Friday’. “Het wordt letterlijk een mix en match van alles wat de modezaken van het Wilhelminaplein te bieden hebben. Alles wordt door elkaar gedragen, dus de samenwerking komt ook letterlijk terug in de aankleding van de modellen. Bij elk rondje komen dames-, heren- en kindermode aan bod.” Anneke vult aan: “Iedereen was ook direct enthousiast over dit initiatief. Dit vergroot de betrokkenheid van winkeliers onderling.”
‘Lazy Friday’ is vrijdag 16 mei tussen 19.00 en 21.30 uur op het Wilhelminaplein in Boxmeer.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant