Afbeelding

Elektro Techniek van Lieshout staat voor kennis en kwaliteit

Zakelijk 131 keer gelezen
SON EN BREUGEL –Jan van Lieshout, is inmiddels alweer de derde generatie Jan van Lieshout(s) die het bedrijf van zijn vader, voorheen van zijn opa, heeft overgenomen. Al met al dus een echt Hollands familiebedrijf met een zeer solide fundering. Dat elektrotechniek hem met de paplepel is ingegeven moge duidelijk zijn. Inmiddels viert Elektrotechniek van Lieshout dit jaar het tachtigjarig bestaan.

[image=280166]

Het huidige bedrijf is volledig toegespitst op de vele nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden binnen de branche en de behoeften vanuit de markt. Om het tachtigjarig bestaan te vieren, is er inmiddels een nieuwe uitstraling voor het bedrijf gekozen. Een uitstraling die het huidige, jonge en dynamische karakter weerspiegeld. Dit op eenzelfde wijze als voorheen de vader van Jan zijn logo en stijl ontworpen heeft, wat ook in die tijd een dynamische en vooruitstrevend weergave was van het bedrijf. Uiteraard kan een bedrijf alleen tachtig jaar blijven bestaan als de service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. De grote klantenkring van Van Lieshout onderstreept deze betrokkenheid en het flexibele servicegerichte karakter. Binnenkort wordt ook de nieuwe site gepresenteerd waarop duidelijk alle facetten van het bedrijf aan de orde komen, want zoals Jan zegt: “De elektrotechnische wereld staat nooit stil!”

Onderscheiden
Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Elektro Techniek van Lieshout terecht voor de meest uiteenlopende elektrotechnische werkzaamheden. Denk daarbij aan onder andere vakkundig aanleg van data-installatie, (brand)beveiliging, binnen- en buitenverlichting, kantoor- en bedrijfsinstallaties, lichtadvies (levering en montage), bel- en intercominstallaties en het verhelpen van storingen. Daarnaast heeft Van Lieshout zich op verschillende gebieden gespecialiseerd. “Zo onderscheiden we ons van andere.” Een van deze specialisaties is LED Expert voor Philips. “LED is niet de toekomst, maar LED is het nu”, aldus Jan. “Door onze specialisatie kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. We zijn en blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen onze branche. Daarnaast volgen we met grote regelmaat trainingen om constant het gewenste niveau te kunnen bieden aan onze klanten.”

Kennis
Door steeds op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen beschikt Van Lieshout over een breed kennisniveau en kan hij hierdoor hoge kwaliteit blijven leveren. “Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Domotica, dat in steeds meer huishoudens wordt geïntegreerd.” De Domotica is een bedieningssysteem om onder andere met de telefoon en/of tablet de verlichting, thermostaat of vele andere mogelijkheden te bedienen in en om het huis.

Vertrouwen
Met in totaal zeven personen in dienst is het team van Elektro Techniek van Lieshout kleinschalig en hecht. “Hierdoor houden we de lijnen kort en bouwen we vertrouwen bij de klant.” Dat vertrouwen zit hem ook in de behaalde certificaten en keurmerken, die Van Lieshout in de loop der jaren heeft behaald. “Ook zijn we lid van Uneto-Vni, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel. We zijn dus een erkend installateur. Dit alles om de hoge kwaliteit te garanderen.”

Informatie
Elektro Techniek van Lieshout zit gevestigd op Ekkersrijt 2021 in Son. Meer informatie via 0499-471246 of de website: www.elektrovanlieshout.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant