Afbeelding

Uitgifte kavels Op de Beek en De Sprenkel

Wonen 92 keer gelezen
SINT ANTHONIS | De gemeente Sint Anthonis gaat starten met de uitgifte van bouwkavels voor de woningbouwplannen Op de Beek en De Sprenkel, in Sint Anthonis.

[image=304475]

In het plangebied De Sprenkel zijn acht bouwkavels beschikbaar voor PO (Particulier Opdrachtgeverschap). De kavels worden door middel van loting uitgegeven voor zelfbouw. De koper kan zelf invulling geven aan het bouwplan, uiteraard met inachtneming van de voorschriften uit het ter plaatse geldende bestemmingsplan Op de Beek en De Sprenkel. De gemeente draagt zorg voor het bouwrijp maken van de grond en het plaatsen van de hoofdriolering en de nutsvoorzieningen op het openbare terrein. In plangebied De Sprenkel is tevens ruimte voor acht SIR-woningen. SIR55 (Stichting Initiatieven Realisatie 55+ Woningbouw) is een consumentenorganisatie gericht op het realiseren van de eigen woonwens dóór en vóór 55-plussers. Het gaat om levensloopbestendige woningen.
De grondprijs voor Sint Anthonis is vastgesteld op 245,00 euro/m2 (excl. BTW). Voor starters wordt een verlaagde grondprijs in rekening gebracht à 221,00 euro/m2 (excl. BTW). Meer info: http://www.sintanthonis.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant