Afbeelding

Tuinconcert bij de Boergondische Tuijn

Muziek 94 keer gelezen
SINT ANTHONIS | Zanggroep C’est la Vie uit Rijkevoort geeft op zondag 13 september meerdere tuinconcerten bij de Boergondische Tuijn, Noordkant 17 in Sint Anthonis. Tussen 11.00 en 17.00 uur vinden de optredens plaats met een Landleven- Zomer-Oogstfeest.

[image=314383]

Het Rijkevoortse C’est la Vie is opgericht in 1991 en telt ruim twintig leden. Wat ooit begonnen is als klein groepje, is nu uitgegroeid tot een volwaardig koor dat wekelijks repeteert onder leiding van een dirigente. Door de jaren heen is het repertoire van de zanggroep flink uitgebreid en beslaat het nu verschillende genres, waaronder popmuziek. Hiermee treedt de groep op bij verschillende gelegenheden in Nederland én Duitsland. Dit keer zal de groep onder leiding Annelies optreden bij de Boergondische Tuijn.

Informatie
De entree is gratis. Wanneer bezoekers een uitgebreide rondleiding wensen met uitleg over de Kosmosagenda kan dit voor 4,50 euro, inclusief een kopje koffie, thee of kruidenthee. Daarnaast zijn er ook verschillende biologische soepen en hartige versnaperingen te genieten. Een gedeelte hiervan gaat naar het goede doel de Schoendoosactie. Voor meer informatie, zie http://www.deboergondischetuijn.nl
.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant