Afbeelding

Inloopmiddag Samen Breien in Molenhoek

Kunst en cultuur 169 keer gelezen
MOLENHOEK | Breien is weer helemaal in en daarom is besloten ook in Molenhoek de pennen weer op te pakken. Tijdens de inloopmiddag 'Samen Breien' in het Lees- en Ontmoetingspunt (LOP) in Molenhoek is er gelegenheid om gezellig met elkaar te breien, maar ook om hulp te vragen.

[image=237934]

Dat kan zijn met leren breien, steken opzetten, patronen lezen, het in elkaar zetten van het werkstuk met een onzichtbare steek, nieuwe steken leren, sokken breien, rond breien, et cetera. Kortom, alles wat met breien te maken heeft. "Ook gaan we bekijken wat er op internet te vinden is. Bijvoorbeeld breigroepen, instructievideo's, breiwinkels en workshops. Breng ook een werkstuk dat nog ergens ligt mee en samen kunnen we zien of het nog af te maken is", aldus het Molenhoekse LOP.
Ook zijn er boeken beschikbaar om in te kijken tijdens deze middagen. De activiteit wordt begeleid door Cora Rohrbach, sinds kort ook inwoner van Molenhoek. Deze activiteit vindt elke twee dinsdag van de maand om 14.00 uur plaats in het LOP in Molenhoek.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant