Afbeelding

Openluchtvoorstelling 'Bloed, Zweet & Tranen'

Kunst en cultuur 43 keer gelezen
GRAVE | Traditiegetrouw begint het Filmcafé Grave het nieuwe filmseizoen met een gratis openluchtvoorstelling. Dit jaar is dat anders, want het Filmcafé Grave werkt nog aan een doorstart na de brand in het Palazzo Theater, de thuisbasis van het filmcafé. De film die vertoond wordt, is 'Bloed, Zweet & Tranen', over het bewogen leven van volkszanger André Hazes. De film is op zaterdag 22 augustus op de Markt in Grave. Aanvang is 21.00 uur (zodra het donker is).

[image=313952]

Bezoekers kunnen gebruik maken van de aanwezige horecaterrassen. Maar bezoekers mogen ook zelf een stoel meenemen als dat de voorkeur heeft. Bij slecht weer verschuift de voorstelling naar zaterdag 29 augustus. Voor de actuele situatie kan het publiek tot op het laatst de website http://www.filmcafegrave.nl raadplegen.

Bloed, Zweet & Tranen
De film 'Bloed, Zweet & Tranen' is een oprecht, emotioneel en humoristisch verhaal over het bewogen leven van André Hazes. In deze emotionele, aangrijpende en humoristische film worden de drie belangrijkste fases uit zijn leven belicht; zijn rauwe jeugd en de ontdekking op zijn achtste door Johnny Kraaykamp op de Albert Cuypmarkt in de jaren ’60, zijn vriendschap met producer Tim Griek en zijn doorbraak in de jaren ’80 met hits als Zeg Maar Niets Meer, Een Beetje Verliefd en Ik Meen ‘t en zijn moeizame laatste in 2004. In deze laatste fase voor zijn dood worstelt hij met zijn heftige verleden, zijn verslechterde gezondheid en de angst voor wat hem te wachten staat. Zal hij, dé volkszanger van Nederland, nog één keer schitteren in een uitverkochte Arena?
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant