Afbeelding

Exclusieve vertoning film 'Ventoux' in De Weijer

Kunst en cultuur 38 keer gelezen
BOXMEER | Op donderdag 27 augustus is er een exclusieve vertoning van de film 'Ventoux' in De Weijer in Boxmeer. De beklimming van de Mont Ventoux is jaarlijks een sportieve prestatie die symbolisch de strijd tegen kanker weergeeft; de opbrengst gaat naar het KWF. In het verlengde daarvan wordt vanuit TeamTim, Ventoux3 en STOPherstumoren deze bijzondere avond georganiseerd.

De film 'Ventoux' is gebaseerd op het boek van schrijver en journalist Bert Wagendorp. Hij zal zelf aanwezig zijn om een inleiding te geven. Het verhaal gaat over vier vrienden, mannen van middelbare leeftijd, die besluiten een bijzondere reis uit hun jeugd opnieuw te beleven. Dertig jaar na dato befietsen ze nogmaals de iconische Mont Ventoux. Ter ontspanning? Ja. Maar ook om het verleden te verwerken.

Er is meer...
Daarnaast is er muziek door zangeres Kim de Boer (finaliste Voice of Holland), een afterparty met een midnight jazzcombo en zal er een bekende (ex)profwielrenner prachtige anekdotes komen vertellen. Alle opbrengst komt vanzelfsprekend ten goede aan KWF. Daarvoor is ook een loterij georganiseerd. De 'Ventoux'-avond is donderdag 27 augustus. Ontvangst vanaf 19.00 uur en de aanvang is 19.30 uur. Toegang bedraagt 20,00 euro en opgeven kan via Jacqueline Manders op of via de receptie van De Weijer in Boxmeer.

[image=313894]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant