Afbeelding

Vijf jaar Zomerfeesten in Sint Anthonis

Muziek 99 keer gelezen
SINT ANTHONIS | Alweer voor de vijfde keer vinden op vrijdag 21 en zaterdag 22 augustus de Stunnisse Zomerfeesten plaats in Sint Anthonis. Maar liefst drieduizend feestgangers verzamelen zich komend weekend in de feesttent op de Brink in het dorp.

[image=262620]

Het tweedaagse tentfeest trekt al jaren veel bezoekers en is dan ook een begrip in de regio geworden. Organisator Marcel Willemen is daarom ook dit jaar weer optimistisch: “Vorig jaar waren we bijna uitverkocht, de verwachting ligt dit jaar weer hoger.”

Q-Music en live muziek
Op vrijdagavond komt de bekende radiozender Q-Music weer naar Sint Anthonis toe. Ook zij zorgen ieder jaar weer voor een gezellig feest met de meest uiteenlopende gezellige en foute muziek. Na een line-up van maar liefst vier verschillende DJ’s wordt de avond afgesloten door LNY TNZ, een ware festivalhit die onder andere ook het grote Wish Outdoor afsloten.
De zaterdagavond is traditiegetrouw de avond van de live muziek. Coverband The Euro’s speelt deze avond op een energieke en verrassende manier aan elkaar. Van ACDC tot Doe Maar en de nieuwste hits van vandaag. “Een ware beleving”, weet Willemen.

Lustrum
De organisatie beleefde een lustrum waarin maar liefst vier verschillende locaties dienst hebben gedaan als evenemententerrein. "Vijf jaar geleden werd het feest begonnen op De Hoef, waarna later de Peterzuidstraat en het sportpark van DSV volgden. Nu, na vijf jaar, zit het feest eindelijk op de plek waar een feest als dit thuis hoort: midden in het dorp", aldus de organisatie.
Kaarten voor de zomerfeesten à 10,00 euro zijn enkel online te koop via de website van het evenement: http://www.stunnissezomerfeesten.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant