Afbeelding

Gratis kaarten voor Cultuur aan de Maas 2015

Kunst en cultuur 36 keer gelezen
CUIJK | De voorstellingen tijdens Cultuur aan de Maas Klassiek, op zondag 30 augustus in de Schouwburg in Cuijk, kunnen allemaal gratis bezocht worden. Om echter niet te storen tijdens een aantal kleine, klassieke concerten van ongeveer 20 minuten is het noodzakelijk om vanaf het begin aanwezig te zijn. Om die reden wordt een beperkt aantal gratis toegangsbewijzen uitgegeven met daarop plaats en tijd.

[image=110748]

De gratis toegangskaarten voor de besloten concerten in het Grand Café en in het Schouwcafé kunnen opgehaald worden bij de VVV/TOP aan de Maasstraat 17 in Cuijk, 'In het kader van' aan de Grotestraat 5a in Cuijk en online via http://www.cultureelhartcuijk.nl of per e-mail: .

Vrije doorloop
Voor de concerten en voorstellingen in de Grote Zaal is geen toegangsbewijs nodig en heeft het publiek een vrije doorloop, ook tijdens de voorstellingen.
Dat geldt ook voor de Toneelvoorstelling ‘Om Troje’ in de Sociëteit op de eerste verdieping. Van 13.30 tot 15.45 uur vindt daar een doorlopende voorstelling plaats, waarvoor dus geen kaarten nodig zijn. Om 16.00 uur speelt verhalenverteller Paul Groos zijn 50 minuten durende voorstelling ‘Om Troje, Vader Zoon Achilles’ in z’n geheel. Ook daarvoor zijn geen toegangskaarten nodig.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant