Afbeelding

Ballonfestival in Grave weer groots

Kunst en cultuur 101 keer gelezen
GRAVE | Het is weer bijna tijd voor de zesde editie van het Ballonfestival. Op vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus barst het spektakel andermaal los. Evenals voorgaande jaren zal het Ballonfestival weer plaatsvinden aan de Jan van Cuijkdijk te Grave. Vele duizenden mensen kunnen weer genieten van dit unieke festival in de regio.

[image=285770]

Tijdens deze editie van het Ballonfestival zal er weer een bijzonder gevarieerd programma worden aangeboden. Naar verwachting zullen er per avond tussen de 25 en 35 verschillende heteluchtballonnen per avond het luchtruim gaan kiezen. Natuurlijk mogen daar de Special Shapes niet bij ontbreken. De ballonnen maken het tot een bijzonder schouwspel.
Voor onze kleine gasten is er volop vertier. Zij kunnen zich uitermate goed vermaken op de diverse springkussens en de draaimolen. Daarbij kunnen de kinderen zich weer prachtig laten schminken. Clown Peer Atmosfeer en Bob zullen met ballonnen weer de mooiste figuren draaien. Niet te vergeten hebben we op zaterdag weer onze traditionele knutselmiddag, deze start om 16.00 uur en eindigt om 18.00 uur. De grote jeugd kan zich vermaken bij Strike Paintbal en op de bungee-trampoline. De Night-Glow staat voor vrijdagavond op het programma.

Sterren on Tour
Het festival zal worden afgesloten met een muzikaal spektakel. Zaterdag vanaf 20.30 uur zullen diverse Nederlandse artiesten, zoals Grad Damen, Helemaal Hollands, Yoeri l'Abee, Jeronimo en Emile Hartkamp, optreden.

Meevaren met een ballon?
Belangstelling om mee te varen met één van deze ballonnen? Neem dan contact op via of bezoek de website http://www.ballonfestival-grave.nl en vul het inschrijfformulier in.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant