Afbeelding

Boxmeerse peuters en kleuters leren Engels

Onderwijs 144 keer gelezen
BOXMEER - Boxmeerse peuters en kleuters leren Engels spreken. Sinds kort nemen de peuters van kinderdagverblijf de Koele Kikker van Spring Kinderopvang en de kleuters van basisschool De Peppels deel aan het project 'My name is Tom'.

[image=312833]

In dit kader brachten de peuters van Spring onlangs weer een bezoek aan de kleuters van de Peppels. Dit keer stonden de begrippen koud, warm, zacht en hard centraal. Dit werd behandeld tijdens een interactief verhaal met een liedje in het Engels natuurlijk. Het seizoen werd vrolijk en geheel volgens thema afgesloten. Buiten was er een blotevoetenpad gemaakt met warm en koud water, stenen, zand, ongekookte macaroni, stapstenen en gras. En voor iedereen was er een waterijsje. Peuters en kleuters genoten ervan.

[image=312834]

Corine Penman, één van de betrokken pedagogisch medewerkers: “Deze samenwerking zorgt niet alleen voor ontzettend leuke en leerzame activiteiten voor peuters en kleuters, maar heeft ook als voordeel dat de peuters al vertrouwd raken met de basisschool. De overgang van de kinderopvang naar de basisschool als kinderen vier jaar worden, is zo een stuk kleiner.”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant