Afbeelding

Elzendalers sluiten af met golfclinic

Onderwijs 60 keer gelezen
GENNEP – Eerste- en tweedejaars leerlingen van Elzendaalcollege Gennep hebben onlangs het project Passies en Dromen afgesloten met een golfclinic op Golfbaan Landgoed Bleijenbeek. Een samenwerking tussen Landgoed Bleijenbeek, Golfschool Limburg en het Elzendaalcollege.

[image=312768]

Jaren geleden heeft gymleraar Herman van den Berg van Elzendaalcollege Gennep de bijscholing Golf van de NGF gevolgd. Sinds die tijd staat golf regelmatig op zijn lesprogramma. Dit jaar mocht hij golf aanbieden binnen het project Passies en Dromen. Een project waarbij eerste- en tweedejaars leerlingen in vier periodes van zeven weken wekelijks twee lesuren aan hun eigen passie of droom mogen werken. Herman van den Berg: “Met dit project willen we de leerling, in een veilige en drempelloze omgeving, kennis laten maken met allerlei culturele, sportieve en technische activiteiten”. In gemixte klassen van verschillende niveaus en jaarlagen, werken de leerlingen samen aan een passie. “Door deze manier van werken, wordt het saamhorigheidsgevoel versterkt en wordt een positieve impuls aan het wij-gevoel gegeven”, voegt Van den Berg toe.
Golfschool Limburg en Landgoed Bleijenbeek hebben het mogelijk gemaakt dat de leerlingen hun golfproject konden afsluiten met een golfclinic op de pitch en putt baan van Landgoed Bleijenbeek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant