Afbeelding

Zondag ‘All American Day’ terug in Mill

Kunst en cultuur 83 keer gelezen
MILL - Nadat het evenement vorig jaar op het laatst moest worden afgeblazen, is de All American Day dit jaar weer terug in Mill. Het evenement, waarbij alles in het teken staat van de USA, vindt op zondag 12 juli plaats.

[image=312329]

De All American Day is de opvolger van de Fifties- en Sixties Day die tot 2013 vijf keer plaats vond in het centrum van Mill. Onveranderd is dat het ook nu draait om auto’s, motoren, kleding, accessoires, eten en drinken. Tijdens het evenement staan er marktkramen opgesteld met handelswaar dat iets te maken heeft met de USA.
Uiteraard is er ook volop muziek in de sfeer die past bij een All American Day. Bij café de Winkel zijn de bekende Eightball Boppers present voor een live optreden, bij café Royal speelt Blue Monday, en her en der treedt de formatie Miss Es and the Big Boys op. Ook een Marilyn Monroe look a like is deze dag aanwezig. De organisatie van de dag is in handen van enkele lokale horecazaken, in samenwerking met MossTime Media- Tekst- en Entertainmentservice.
De All American Day vindt op 12 juli van 11.00 tot 17.00 uur plaats in het centrum van Mill. De toegang is gratis. Voor meer informatie: (0485) 32 56 34.Zie ook www.allamericanday-mill.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant