Afbeelding

Verbluffende Rock Academy bij Roepaen

Muziek 46 keer gelezen
OTTERSUM | De vijfde editie van de Ottersumse Rock Academy is opnieuw een erg succesvolle show geworden. Debuterend op het landelijk bekende Cultureel Podium Roepaen overwonnen de jonge artiesten de plankenkoorts, en wisten het massaal opgekomen publiek uitstekend te verrassen met een verbluffende, tot in de puntjes geperfectioneerde voorstelling.

[image=312163]

[image=312165]

[image=312166]

Na vier voorgaande edities van de Rock Academy heeft de organisatie (Sport- en Speelstraat De Brink) de vleugels uitgeslagen. In het groeiproces dat de Ottersumse jeugd (kinderen van de basisschoolgroepen 6 tot en met 8 mogen deelnemen) doormaakt, past ook de keus naar een grote podium. Daarom heeft de organisatie besloten de 'kuil' van Sport- en Speelstraat De Brink in Ottersum voor de lustrumeditie te verruilen voor het Cultureel Podium Roepaen in Ottersum. Bovendien konden kinderen uit Gennep en Ven-Zelderheide aansluiten bij de crew van Rock Academy Fifth Edition. Vanaf maart hebben de deelnemers zich wekelijks voorbereid op hun optredens.

[image=312167]

[image=312168]

[image=312169]

Hoewel de artiesten in de showwereld weinig tot onervaren zijn, was daar zaterdag niets van te merken. Uitstekend voorbereid door de coaches voor presentatie, zang, dans, drums en gitaar werden songs uit wereldberoemde films prachtig vertolkt met live zang, eigen slagwerk en gitaarsolo's. Zonder enige vorm van plankenkoorts zongen de deelnemers live alsof het dagelijkse routine was. Muziek uit Titanic, the Hobbit, Ciske de Rat, Phocahontas, Rocky, Ghostbusters en vele anderen passeerde de revue.
Het publiek dat zich voor het buitenpodium van Roepaen met enkele honderden verzameld had, beloonde de jonge artiesten met een welgemeend en gul applaus.

[image=312170]

[image=312171]

[image=312172]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant