Afbeelding

'Samenwerking Estria, GVV'57 en SCV'58 prima'

Voetbal 35 keer gelezen
GRAVE - De Stuurgroep Samenwerking is tevreden over de samenwerking die de Graafse voetbalverenigingen Estria, GVV’57 en SCV’58 zijn aangegaan. De meisjesafdelingen van de drie clubs zijn samengevoegd en ook zijn er verschillende activiteiten gezamenlijk georganiseerd.

[image=296340]

De verenigingen hadden afgelopen jaar zeven gezamenlijke meisjesteams in de voorjaarsreeks. Verder werd een gezamenlijk zaalvoetbaltoernooi gestart en er is een 'keepersschool', waar de keepers van de drie clubs samen trainen onder leiding van ervaren, gediplomeerde keeperstrainers.

Voor- en nadelen
De hoofdbesturen van SV Estria, GVV ’57 en SCV ’58 zijn onlangs door de ‘stuurgroep Samenwerking’ geïnformeerd en onder leiding van Bert Janssen, voorzitter van De Treffers uit Groesbeek, werden de voor- en nadelen van samenwerking besproken. "De drie voetbalverenigingen hebben met elkaar afgesproken dat zij zich verder zullen gaan buigen over de toekomst van hun vereniging en vandaar uit de kaders zullen aangeven waarbinnen de werkgroep verder gestalte kan geven aan de samenwerking. Samen lerend van elkaar de gezamenlijke doelstellingen bereiken want ‘Samen zijn we sterk’. De stuurgroep Samenwerking gaat vol enthousiasme door met de ST teams en is op dit moment aan het bekijken of er een eigen tenue kan komen voor de ST teams en hoe de randvoorwaarden bijgeschaafd kunnen worden", aldus de stuurgroep. "Er is nog voldoende werk voor deze enthousiaste clubmensen én de ervaren successen motiveren enorm. We gaan al samenwerkend lekker door in het belang van onze jeugd én de toekomst van onze verenigingen."
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant