Afbeelding

Jubileum oliebollenactie Luctor in Rijkevoort

Algemeen 129 keer gelezen
RIJKEVOORT - Volleybalvereniging Luctor zal ook dit jaar weer oliebollen bakken in Rijkevoort. De oliebollenactie vindt alweer voor de 25ste keer plaats bij de kraam op het Mr. van de Bergplein en de verkoop is zowel op dinsdag 30 december als op woensdag 31 december (oudjaarsdag). De opbrengst gaat naar de jeugdafdeling van Luctor.

[image=296128]

"We hopen dat het net zo succesvol zal zijn als andere jaren", aldus de organisatie. "En dat de oliebollen met en zonder krenten overheerlijk zijn, blijkt wel uit de steeds stijgende aantallen die verkocht worden. Van heinde en verre worden de oliebollen besteld en afgehaald. Vorig jaar werden circa 10.000 oliebollen gebakken. Nu, met het 25-jarig bestaan, hebben we een actie voor u. Kom daarom naar de kraam om oliebollen te kopen."

Verkoop
De oliebollenkraam staat opgesteld op het Mr. van de Bergplein (voor De Poel) in Rijkevoort en is geopend van 13.00 tot 15.00 uur en op oudjaar 31 december van 10.00 tot 15.00 uur. De oliebollenactie zal door circa 70 leden en vrijwilligers worden verzorgd en de opbrengst is voor de jeugdopleiding van Luctor.
Bestellingen via Jan Pluk, Walsert 2a, Rijkevoort (De Walsert), of bij Sjaak v.d. Linden, Rijkevoortseweg 7 in Boxmeer. Mailen mag ook: . Zijn er nog speciale wensen? Bel dan naar 06-52473323. Bedrijven kunnen eveneens bestellingen plaatsen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant