Afbeelding

UDI’19/Empella Wielerevent

Algemeen 45 keer gelezen
Op vrijdag 30 januari a.s. aanvang 19.00 uur gaan we het inmiddels bekende UDI’19/Empella Wielerevenement bij UDI’19 organiseren en wij hopen dat dit ook nu weer een waar spektakel zal worden. Schrijf jezelf in bij de barleiding van de kantine. Inschrijfgeld is 5 euro per persoon waar je 2 consumptiebonnen voor krijgt. De opbrengst gaat volledig naar het goede doel.
[image=296045]

Goede doel:
* Goede doel UDI'19: G-team naar LA
* Goede doel extern: Stichting Leergeld Maas & Leijgraaf


Onze bekende UDI presentatoren zullen op deze avonden verslag doen van de razendsnelle, bekende en minder bekende Uden(UDI)naren op de hometrainer die met elkaar op een sportieve manier de strijd aangaan. Erg leuk om mee te doen maar ook om te zien wanneer je niet deze sportieve uitdaging aan wilt gaan. Kortom schrijf jezelf in!

Voor deze UDI’19/Empella Wielerevent wordt de kantine omgebouwd tot een wielerarena. Ons doel is een leuke en sportieve activiteit aanbieden en geld genereren voor de jeugdafdeling. Besloten is om 50% van de opbrengst aan te wenden voor ’n nader te bepalen lokaal goed doel. Wij zijn volop bezig om alles in de steigers te zetten, maar inschrijven is reeds mogelijk. Er liggen inschrijfformulieren bij de bar in het clubhuis. Ook kunt u uzelf digitaal inschrijven, zie inschrijfformulier. Steun de goede doelen test je zelf en schrijf je in !

Blijf de UDI site en het Udens Weekblad de komende weken goed volgen. Mocht je vragen of tips hebben dan kun je contact opnemen met Ad Tiebosch tel. 06 12333758 of Mari Verhofstad tel. 06 1085 9036 of via E. algemeen@udi19.nl

Met sportieve groet,
de commissie Wielerevent
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant