Afbeelding

Erna van de Ven stopt als kwartiermaker RBT

Zakelijk 64 keer gelezen
LAND VAN CUIJK - Het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk (RBT LvC) is begin 2014 van start gegaan. De zogeheten kwartiermakerfase is nu afgerond en kwartiermaker Erna van de Ven zal daarom haar taken eind januari gaan overdragen aan een Toeristisch Manager.

[image=291974]

In het afgelopen jaar zijn dertig Toeristische Informatiepunten gerealiseerd, zijn er Groeters opgeleid, is er een website gemaakt en zijn er materialen ontwikkeld waarmee het Land van Cuijk een goede gastheer voor haar bezoekers kan zijn. Begin januari zal het RBT LvC een eigen kantoor betrekken in Grave. Eind januari wordt de campagne 'Heerlijke Ontmoetingen in het Land van Cuijk' gepresenteerd. Hiermee komt een einde aan de kwartiermakerfase en zal kwartiermaker Erna van de Ven haar taken overdragen aan een Toeristisch Manager. Zelf gaat Van de Ven in januari aan de slag bij VisitBrabant.

Toeristisch Manager
De Toeristisch Manager heeft als opdracht het merk Heerlijke Ontmoetingen verder uit te bouwen. Inmiddels is er een vacature voor deze functie. Kijk voor de profielschets op www.heerlijkeontmoetingen.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant