Afbeelding

Lintje voor Cuijkse brandweerlieden

Algemeen 113 keer gelezen
CUIJK - Johannes Franciscus Martinus van den Broek (56) en Johannes Theodorus Hermanus Hendricus Theunissen (53) zijn vanmiddag benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Beiden ontvingen de Koninklijke onderscheiding vanwege hun jarenlange inzet voor de vrijwillige brandweer in Cuijk. De onderscheidingen zijn uitgereikt door burgemeester Hillenaar tijdens de nieuwjaarsreceptie van de brandweer in de kazerne in Cuijk.

[image=295945]

John van den Broek heeft het brandweerkorps Cuijk 28 jaar lang versterkt. Vanaf 1986 zette hij zich in als lid van de vrijwillige brandweer. Helaas heeft hij om gezondheidsredenen in mei 2014 afscheid moeten nemen van de brandweer. Hij blijft wel als hulp actief. De heer van den Broek was bijna 20 jaar lid van de personeelsvereniging. Vanaf 1996 tot 2014 was hij bestuurslid en vice-voorzitter van de PV.
Naast de verantwoordelijke wijze waarop de heer van den Broek zijn taken bij de brandweer heeft uitgeoefend, was hij ook een belangrijke spil als het om gezelligheid ging. Zijn creatieve ideeën waarin niets te gek is hebben regelmatig tot acties geleid die men binnen het korps niet snel zal vergeten. Ook zijn activiteiten voor de personeelsvereniging werden zeer gewaardeerd.
De heer John van den Broek heeft zich 28 jaar lang ten bate van de samenleving ingespannen. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Johnny Theunissen
Johnny Theunissen was vanaf 1 september 1990 lid van de vrijwillige brandweer in Cuijk. Vooraf (vanaf 1 januari 1987) was hij lid van de bedrijfsbrandweer bij Celtona in Katwijk (nu SCA). De heer Theunissen was een gedreven kracht. Helaas was het voor hem niet meer mogelijk om zijn werk met zijn taken bij de vrijwillige brandweer te combineren.
Hij was oefenleider binnen de post Cuijk en tevens reeds bijna 25 jaar lid van de personeelsvereniging. Van 2004 tot heden was hij bestuurslid van de personeelsvereniging. De heer Johnny Theunissen heeft zich bijna 25 jaar lang ten bate van de samenleving ingespannen. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant