Afbeelding

Karel van Soest reikt drie lintjes uit

Algemeen 72 keer gelezen
SAMBEEK – Burgemeester Karel van Soest van de gemeente Boxmeer mocht afgelopen week drie gemeentenaren verblijden met een Koninkijke onderscheiding.

[image=295962]

Vrijdag werd Ingrid Kersten-Mosselman uit Sambeek door de burgemeester benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Dit gebeurde tijdens de feestelijke jaarafsluiting, de kerstviering van basisschool de Bonckert in Boxmeer.

Overblijfkracht
Ingrid Kersten (64) was vanaf 1978 eerst initiator en vervolgens begeleider, overblijfcoördinator en ouder van de Tussenschoolse Opvang (TSO). Tot 1985 was zij dat op basisschool het Ogelijn, daarna op basisschool de Bonckert in Boxmeer. Ze heeft haar activiteiten moeten stoppen door de beëindiging van de TSO. Door de invoering van het vijf-gelijke-dagenmodel blijven alle leerlingen elke dag over. Daarnaast is Ingrid vanaf 1999 actief als mantelzorger voor haar hulpbehoevende moeder.

Brandweerlieden
Zaterdag nam de brandweer Boxmeer afscheid van twee van zijn spuitgasten. Beide vrijwillige brandweerlieden werden door burgemeester Van Soest benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Herman Janssen was vanaf 1988 lid van de vrijwillige brandweer van Boxmeer, zijn collega Marc Siebers was vanaf 1989 lid van dit korps.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant