Afbeelding

Van Haren weg als centrummanager Boxmeer

Zakelijk 132 keer gelezen
BOXMEER - Jo van Haren vertrekt per 1 januari 2015 als centrummanager van Boxmeer. Van Haren kan de werkzaamheden bij zijn eigen klusbedrijf niet langer combineren met zijn functie als centrummanager.

[image=231699]

“Omdat ik altijd de vergaderingen, bijeenkomsten en andere werkzaamheden voorop gesteld heb, en deze vaak op wisselende dagen en tijden plaatsvonden, werd het steeds moeilijker om mijn dagelijkse werkzaamheden als klusbedrijf nog langer te combineren met de toch wel tijdverslindende functie van centrummanager. Op dit moment is het bestuur druk bezig om mijn functie een nieuwe invulling te geven, en ik zal als dit gewenst is in de beginperiode van 2015 op de achtergrond nog voor advies bereikbaar zijn. Ik hoop dat iedereen in de laatste weken van dit jaar nog net dat beetje extra kan verkopen om het jaar goed af te sluiten, en wens jullie allen fijne feestdagen en een voorspoedig en gezond 2015.”, schrijft Van Haren in de nieuwsbrief van de Centrum Ondernemers Boxmeer (COB).

Gewaarborgd
"Nu de functie van Centrummanager professioneel is gepositioneerd en zijn taak als pionier en bouwer van deze mooie functie erop zit, maakt Jo zich los van de Stichting Centrummanagement. In de zoektocht van het bestuur naar opvolging van Jo heeft hij te kennen gegeven vooralsnog op de achtergrond te blijven acteren als adviseur. Op deze wijze blijft zijn ingebrachte kennis en ervaring behouden en is de opmars naar opvolging voor het Bestuur voor de toekomst gewaarborgd", luidt de verklaring van het bestuur van de Stichting Centrummanagement. "Op een later tijdstip in 2015 neemt het voltallig bestuur op gepaste wijze van Jo van Haren. Via deze weg bedanken wij Jo namens alle ondernemers voor zijn inzet en ondersteuning en wensen hem het allerbeste voor de toekomst."

Afscheid
Van Haren is niet de enige centrummanager in de regio die opstapt. Eerder deze maand kondigde Nico Schouten al zijn afscheid aan als centrummanager van Grave. Ook hij stopt per 1 januari. Zijn opvolger is evenmin bekend.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant