Afbeelding

Kerstcadeautjes leerlingen voor Sneeuwbal

Algemeen 57 keer gelezen
BOXMEER - In de laatste week voor de kerstvakantie hebben de kinderen van alle klassen van de basisschool De Weijerhof in Boxmeer cadeautjes gemaakt. Deze waren bestemd voor de kerstpakkettenactie van Sneeuwbal. Ook De Peppels, Bakelgeertschool en Het Ogelijn deden mee aan deze actie.

[image=295877]

Tijdens hun kerstbuffet afgelopen donderdag werden maar liefst tien grote dozen vol met cadeautjes overhandigd aan de organisatie van Sneeuwbal. Die waren heel aangenaam verrast met zo veel enthousiasme. Ook twee andere scholen in Boxmeer deden dit jaar mee. Dankzij de oudercommissies van De Peppels en De Bakelgeertschool is er door de kinderen een grote hoeveelheid levensmiddelen en lekkernijen ingezameld, zo’n 20 dozen vol. Daarmee kan Sneeuwbal een groot aantal pakketten maken, die op 24 december aan de doelgroep wordt uitgereikt.

Samenwerking
Vorig jaar was er ook al zo’n goede samenwerking met de basisscholen. Zo was bijvoorbeeld de opbrengst van de kerstmarkt van Het Ogelijn voor de actie bestemd. De samenwerking met de scholen blijkt een uitstekende formule: de kinderen zijn zich bewust van het feit gezamenlijk iets goed te kunnen doen en houden daarmee de ware kerstgedachte levend. Dat blijkt ook uit de opmerkingen die door de kinderen werden gemaakt bij de overhandiging van de dozen.
Sneeuwbal hoopt ook de komende jaren deze samenwerking met de scholen te kunnen voortzetten.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant