Afbeelding

Verrassende PlatteLand kruipt richting 50 leden

Zakelijk 48 keer gelezen
LAND VAN CUIJK - Het Verrassende PlatteLand van Cuijk, een overkoepelende organisatie van (toeristische, recreatieve en/of culturele) ondernemingen in het buitengebied in het Land van Cuijk, kruipt richting de vijftig leden. '50' is één van de doelstellingen die het Verrassende PlatteLand voor 2015 heeft geformuleerd. Ook worden weer diverse activiteiten georganiseerd.

[image=281479]

"Ons ledenaantal is het afgelopen jaar weer fors uitgebreid; gaan we de 50 leden halen? We laten u het snel weten", aldus het bestuur.

Activiteiten
Op 27 september 2015 organiseert het Verrassende PlatteLand van Cuijk samen met Ontdek Mill (projecttrekker) en Stichting Activiteiten Mill de eerste Brabantse Duomarathon in de Raamvallei. De Raamvallei Duomarathon is een sportieve prestatieloop van circa 42,5 kilometer door de Raamvallei, die wordt afgelegd in duo's met één fiets en waarbij men elkaar afwisselt. Het gaat bij deze marathon niet om de tijd of prestatie, maar om de zintuigprikkelende beleving van het gebied, waarbij de deelnemers de prachtige natuur en cultuur van de verborgen Raamvallei ervaren. Om dat te realiseren is er om de 5 à 7 kilometer een pauzeplek op een prachtige toeristisch-cultuurhistorische locatie, waar deelnemers kunnen genieten van smaakvolle streekproducten en gezellige, streekeigen tradities en entertainment.
Maar ook onderweg zullen de deelnemers worden verrast met allerlei streekgebonden verrassingen. De Raamvallei Duomarathon is met recht een recreatieve-culturele beproeving: sportief, zintuigprikkelend, toeristisch en smaakvol!

Programma
"We zijn, samen met onze leden, bezig met het opzetten van een programma voor personeelsuitjes. Onze ambitie is om, Land van Cuijk-breed, een aantal programma's te kunnen aanbieden waarbij onze parels op het PlatteLand van Cuijk volop benut kunnen worden", schrijft het bestuur. "En natuurlijk blijven we als vereniging actief tijdens onder andere het NK Maasheggenvlechten, Ons Plattelands Rondje en diverse andere activiteiten en beurzen in en buiten de regio. Ook brengen we in januari een nieuwe brochure uit."
Meer informatie: http://www.plattelandvancuijk.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant