Afbeelding

Schouwburg Cuijk schakelt lokale bedrijven in

Zakelijk 65 keer gelezen
CUIJK - De Cuijkse bedrijven Hofmans Tapijten, Kepser Pro-Metaal en Van den Boom Interieurbouw hebben de opdracht gekregen een deel van de inrichting van Schouwburg Cuijk voor hun rekening te nemen. "Zij hebben, elk op hun specialisme, de best passende aanbieding gedaan. Wij zijn er bijzonder trots op dat deze opdrachten aan Cuijkse bedrijven zijn gegund", aldus het bestuur van Schouwburg Cuijk.

Verder heeft het bestuur afgelopen week een akkoord bereikt met Hutten Catering uit Veghel, dat de horecapartner van Schouwburg Cuijk wordt.
Tot de start van de verbouwing in 2013 heeft Schouwburg Cuijk het horecabedrijf zelf geëxploiteerd. Het bestuur van Schouwburg Cuijk had aanvankelijk het voornemen dat te blijven doen. De veranderende concurrentiepositie en een juridische constructie die komt kijken bij het voortzetten van horeca in eigen beheer, heeft het bestuur echter doen inzien dat verdere professionalisering van het horecabedrijf noodzakelijk is om ook in de toekomst succesvol te kunnen zijn. Na gesprekken met diverse horecabedrijven heeft het bestuur van Schouwburg Cuijk de keuze op Hutten Catering bepaald.

[image=292453]

Lokale bedrijven
Schouwburg Cuijk krijgt een nieuw beeldmerk. De merlet, ook bekend van het wapen van de gemeente Cuijk, krijgt daarin een prominente plek. Kepser Pro-Metaal uit Cuijk maakt de metalen versies van de merlet, die op de entree- en de toneeltoren van Schouwburg Cuijk komen. Kepser Pro-Metaal maakt bovendien het plaatwerk van de hekwerken in Schouwburg Cuijk.
Hoofdaannemer BAM heeft afgelopen week aan Hofmans Tapijten laten weten dat zij in het grootste deel van Schouwburg Cuijk vloerbedekking (theaterzaal en de kantoren) en marmoleum (andere zalen, maar ook de kleedkamers van de artiesten) mogen leggen.
De Cuijkse interieurbouwer Van den Boom maakt onder meer de nieuwe bars, maar ook een deel van de kassa en de inrichting van de kleedkamers.
Naast de inzet van Kepser, Hofmans en Van den Boom maakt hoofdaannemer BAM gebruik van de kennis en kunde van onder meer Lamers & Visser (bouwmanagement en bouwtechniek) uit St. Agatha, Gebr. Janssen (installatietechniek) uit Beugen, Megens (elektrotechnisch installatiebureau) uit Milsbeek, Koppes (constructiebouw) uit Bergen, en Bureau Veldweg BV (brandveiligheidsadviezen) uit Cuijk.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant