Afbeelding

Positieve reacties op sfeerverlichting in Mill

Zakelijk 66 keer gelezen
MILL - Onlangs is in de Kerkstraat en Hoogstraat in Mill sfeerverlichting aangebracht. In de Kerkstraat gaat het om permanente verlichting in enkele bomen en in de Hoogstraat zijn hiervoor tijdelijk twee bomen geplaatst.

[image=295792]

Ondertussen hebben betrokken ondernemers en het Ondernemers Collectief Mill (OCMill) veel positieve reacties ontvangen op deze verlichting. De komende jaren zal dit project verder uitgebreid worden. De coördinatie hiervan is in handen van het OCMill, maar dit alles is gerealiseerd dankzij financiële bijdrages en medewerking van grandcafé ’t Centrum, HEMA Mill, café Royal, Fitland XL Mill, Kuppen Bomen, Jo van Gemert van MK Illumination, familie van Grinsven, Paul Moors, Cultureel Centrum Myllesweerd, Berends Bloemsierkunst, café de Winkel en De Vet elektro techniek.

Project volgend jaar?
Volgend jaar zal de sfeerverlichting doorgetrokken worden richting de Stationsstraat en markt. Het Ondernemers Collectief Mill hoopt ook dan op de (financiële) medewerking van aanwonende ondernemers, zoals ook nu in de Kerkstraat en Hoogstraat. Verder wordt dit project ondersteund door een bijdrage uit het beschikbare budget behorende bij het centrummanagement.
Meer informatie: www.ocmill.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant