Afbeelding

Première Gooische Vrouwen II ook in Grave

Kunst en cultuur 17 keer gelezen
GRAVE - De officiële filmpremière van Gooische Vrouwen II mag dan gegund worden aan het DeLaMar theater in Amsterdam, in het Filmcafé Grave wordt de film op maandag 1 december op hetzelfde moment bekeken. Via een live feed verschijnen de sterren uit de Gooische Vrouwen II ook in Grave op het witte laken.

"Ook hier rollen we de rode loper uit voor onze gasten", zegt Maarten Slooves voorzitter van het Graafse Filmcafé, "Er is verder een presentator die de première aankondigt, en voor de gasten is er een drankje." Slooves is apentrots: "Voor een filmcafé dat door alleen vrijwilligers gerund wordt, is dit echt een primeur. Zeker in deze regio zijn wij de enige die deze première op deze manier mogen vertonen."

[image=294332]

Test
Live feed is een verbinding die het mogelijk maakt filmpremières tegelijkertijd op meerdere plaatsen te draaien. De première van Gooische Vrouwen II is een test voor Filmcafé Grave. "Nee, we weten nog niet of er in de toekomst vaker premières plaatsvinden. Dat moeten we nog bespreken", zegt de voorzitter.
Een kaartje voor de première van Gooise Vrouwen II kost 13 euro. Voor dat bedrag wordt de rode loper uitgerold, is er een voorprogramma, een drankje en niet te vergeten de film.
Voor meer informatie zie www.filmcafegrave.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant