Afbeelding

CNC Grondstoffen vindt Duitse partner

Zakelijk 44 keer gelezen
MILSBEEK - CNC Grondstoffen BV met onder andere een vestiging in Milsbeek gaat samenwerken met Dohme Pilzzucht GmbH uit het Duitse Tiezow. De samenwerking vindt plaats op het gebied van de productie en distributie van doorgroeide compost en fase 4 kisten. De twee bedrijven zien groeikansen in een nauwere samenwerking als gevolg van de steeds internationalere handelsbetrekkingen in Europa.

De samenwerking richt zich op het uitbouwen van de internationale afzet en biedt tegelijkertijd een aanvulling op het productportfolio van beide bedrijven.

[image=292494]

CNC Grondstoffen is een van de grootste leveranciers van van compost en dekaarde voor de teelt van champignons. Het bedrijf met 350 medewerkers heeft naast Milsbeek vestigingen in Moerdijk en Ammerzoden. In het Poolse Go?ciejewo (Polen) wordt op het bedrijf Holopl-Compos doorgroeide compost geproduceerd.
Het dochterbedrijf CNC Exotic Mushrooms produceert hout- en compostsubstraten voor de teelt van speciale paddenstoelen zoals shiitake, koningsoesterzwam, bundelzwam en amandelpaddenstoel.

Nieuwe partner
De Dohme Gruppe produceert doorgroeide compost voor zowel eigen teeltbedrijven als voor champignontelers in Duitsland en andere Europese landen. Met een jaarlijkse productie van bijna 15.000 ton champignons is de Dohme Gruppe een van de grootste champignonproducenten van Duitsland. Dohme Pilzzucht GmbH is een onderdeel van de Dohme Gruppe. Dohme Pilzzucht GmbH is gevestigd in Tietzow, in het oosten van Duitsland. Het bedrijf produceert conventionele en EKO doorgroeide compost en fase 4 kisten (conventionele en EKO).
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant