Gratis festival Podium B beleeft vierde editie

Kunst en cultuur 50 keer gelezen
BEUGEN - Op zaterdag 1 november wordt in Beugen wederom Podium B georganiseerd: een gratis festival dat ieder jaar meer bezoekers trekt. Voor de vierde keer wordt in ’t Jeugdhuis in Beugen Podium B gehouden. Jonge, talentvolle artiesten op gebied van muziek en kleinkunst worden zaterdagavond vanaf 19.00 uur een podium geboden.

[image=292484]

Ook dit jaar staat Podium B garant voor een gevarieerd en kwalitatief goed programma. Het is een mooie mix van onder andere folk, country, ska, rock en punk. “En we zijn erg trots dat Stef Classens nog een keer terug komt naar Beugen. Hij stond al op de eerste editie in 2011”, vertelt Naomi Goossens, één van de organisatoren. “Hij timmerde toen al aan de weg, maar was nog niet zo bekend. Afgelopen zomer won Stef het programma ‘De beste Singer-Songwriter van Nederland’. Nu zullen veel meer mensen zijn liedjes kennen.”

10 acts op drie podia
In totaal betreden dit jaar tien regionale acts de bühne. Bijzonder is het nieuwe derde podium. Dit jaar zullen twee zangeressen, Anneke Miggiels en Jori van Gemert, in een oude Amerikaanse schoolbus, hun ‘guilty pleasures’ ten gehore brengen.

Meer bezoekers
Ieder jaar weten meer cultuurliefhebbers hun weg naar Podium B te vinden. “Vorig jaar hadden we zo’n 350 mensen binnen,” aldus Naomi. ‘We verwachten dat het dit jaar nog wat drukker wordt. We adviseren dan ook om op tijd te komen. Vol is vol!”
De vierde editie van Podium B vindt op zaterdag 1 november plaats in ’t Jeugdhuis aan de Dorpsstraat 50B in Beugen. De zaal opent om 19.00 uur en de entree is gratis. Meer informatie en programma op Facebook.com/podiumb.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant