Afbeelding

Win kaarten voor 'Sixpack' in Mill

Kunst en cultuur 21 keer gelezen
MILL - Op zaterdag 1 november staat cabaretier Klaas van der Eerden met zijn show 'Sixpack' in het theater van Myllesweerd in Mill. Kaartjes kosten 15,00 euro, maar er zijn eveneens 4 x 2 vrijkaarten te winnen middels een prijsvraag.

[image=292455]

De show 'Sixpack' van Klaas van der Eerden heet niet voor 'nix' Sixpack: een overzicht van zijn sterkste nummers uit zes cabaretshows in 12,5 jaar tijd. Tijd voor een feestje dus. Nog één keer de beste typetjes, conferences en muzikale hoogstandjes. Een vat vol herkenbaarheid voor de vaste fans, maar ook een ideale manier om voor het eerst kennis te maken met de veelzijdigheid van cabaretier Klaas van der Eerden. Wat kun je verwachten?
Een zeer snelle en gevarieerde cabaretshow met bijvoorbeeld de ‘Human beat-box’, ‘dwarsfluitact’ en de ‘witte hangjongeren’. De shows 1, 2, 3, 4, 5, of zelfs alle eerdere shows van Klaas gemist? Bezoek dan 'Sixpack - The Best Of Klaas', want hij speelt deze voorstelling maar één seizoen. Met theater Myllesweerd op zaterdag 1 november als halte! Aanvang is 20.15 uur. Kaarten à 15,00 euro zijn te reserveren via of te koop bij de balie.

Kaarten winnen
De theatercommissie van Cultureel Centrum Myllesweerd geeft ook 4 x 2 gratis toegangskaartjes weg voor de voorstelling van Klaas van der Eerden middels een prijsvraag. De vraag is: Op woensdagmiddag 19 november staat er een familievoorstelling (4-plus) op het theaterprogramma. Hoe heet deze show? Mail het antwoord vóór vrijdag 31 oktober naar en wellicht geniet u op zaterdagavond 1 november gratis van 'Sixpack'.
Kijk voor deze en alle andere film- en theatervoorstellingen op www.myllesweerd.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant