Afbeelding

Rondleidingen bij Schouwburg in Cuijk

Algemeen 2 keer gelezen
CUIJK - Achter Schouwburg Cuijk gaat een boeiend verhaal schuil, zeker nu de sloop van de schouwburg en de ontmanteling van het Fraterhuis veel van de oude geschiedenis heeft prijsgegeven. Op zondag 30 november zijn er rondleidingen over de bouwplaats en door de nieuwbouw.

[image=292453]

De geschiedenis met al z'n verhalen, waarvan enkele zeker een eervolle plek terugvinden in de vernieuwbouw. Het verhaal achter de Schouwburg moet natuurlijk verteld worden. Hoe kan dat beter dan door het organiseren van rondleidingen op de bouwplaats.
De eerstvolgende serie rondleidingen vindt plaats op zondag 30 november tussen 10.15 en 15.00 uur. Inschrijven is verplicht. Er is plaats voor maximaal 100 geïnteresseerden. De rondleidingen worden gegeven door medewerkers van de Schouwburg. Inschrijven kan per heden op www.schouwburgcuijk.nl.

Cultuur aan de Maas
De eerste reeks rondleidingen vond plaats op zondag 31 augustus, tijdens het festival Cultuur aan de Maas. "Omdat deze rondleidingen binnen twee dagen waren volgeboekt, gaan we nu een tweede reeks rondleidingen organiseren; deze tweede reeks, die wij alleen nog bekendmaakten via TheaterMail, was eveneens snel volgeboekt", aldus een woordvoerder van de Schouwburg.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant