4A: VCA naar plek 4 na zege bij Hatert

Voetbal 24 keer gelezen
SINT AGATHA - VCA is na zeven speelronden nog altijd ongeslagen in de vierde klasse A. De ploeg van coach Jan Marijnissen overkwam in Nijmegen een 2-1 achterstand en won uiteindelijk met 2-4 van Hatert. VCA klimt door de zege naar plek vier.

[image=292379]

De zaterdagclub uit Sint Agatha kwam al vroeg op voorsprong toen Stijn Verdijk een ingestudeerde corner binnentikte: 0-1. "Daarna hebben we verzuimd om de wedstrijd in het slot te gooien", kijkt Marijnissen terug. Sjaak van Maasbommel en Frank de Witte zetten hierna Hatert op voorsprong, maar in een tijdsbestek van een kwartier na rust boog VCA het duel om in eigen voordeel. Victorlee Larry (tweemaal) en Niek van Hout maakten de doelpunten.
"Nadat we verzuimden de 0-2 te maken, krijgen we de 1-1 tegen doordat we slecht verdedigen", weet Marijnissen. "We beginnen ook slecht aan de tweede helft maar na hun 2-1 hebben we het gelukkig goed opgepakt en uiteindelijk terecht gewonnen."
VCA ontvangt komende zaterdag koploper Candia'66, dat net als VCA nog ongeslagen is.