Afbeelding

Bisschop Hurkmans cancelt afspraken

Religie 83 keer gelezen
DEN BOSCH / SINT ANTHONIS - Bisschop Anton Hurkmans van het Bisdom ‘s-Hertogenbosch cancelt alle afspraken wegens ziekte.

[image=292341]

Dat heeft het Bossche bisdom donderdag bekendgemaakt. Wat hij precies mankeert, wordt niet gemeld. De bisschop heeft zijn afspraken afgezegd en neemt voorlopig geen nieuwe afspraken aan. Taken van de bisschop worden - voor zover mogelijk en nodig - waargenomen door hulpbisschop Rob Mutsaerts en vicaris-generaal Ron van den Hout.

Installatie nieuwe pastoor
De plechtige eucharistieviering, waarmee komende zondag 26 oktober Norbert van der Sluis in Sint Anthonis wordt geïnstalleerd tot nieuwe pastoor van de parchie Maria, Moeder van de Kerk, wordt nu voorgegaan door hulpbisschop Mutsaers. De dienst vindt plaats in de parochiekerk St. Anthonius Abt in Sint Sint Anthonis en begint om 10.30 uur. De viering wordt opgeluisterd met koorzang en muziek. Ook het gilde is present. Aansluitend biedt het bestuur van de parochie de nieuwe pastoor een receptie aan in Genieterij Kommus, Brink 5 in Sint Anthonis.



Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant