Afbeelding

Jubilarissen en Erelid bij Eendracht'30

Sport 121 keer gelezen
MOOK - Bij zijn afscheid als secretaris van de Mookse voetbalvereniging Eendracht’30 is Ton Broekmans verrast met het Erelidmaatschap. Voorzitter Charles Elting huldigde vrijdagavond verder vijftien jubilarissen die 25, 40, 50 en zelfs 60 jaar aan de vereniging verbonden zijn.

Een bevlogen speech van voorzitter Charles Eltink, de verwelkoming van Esther Sjoerdsma als nieuw bestuurslid en het afscheid van secretaris Ton Broekmans als bestuurslid waren de overige ingrediënten van de Algemene Jaarvergadering van Eendracht. Na zeven periodes van drie jaar verlaat het de bestuurstafel en wordt (wedstrijd)secretaris bij de jeugdafdeling. Zijn positie wordt ingenomen door de Esther Sjoerdsma die Broekmans’ nieuwe functie bekleed heeft. Ton Broekmans werd door voorzitter Charles Eltink in het zonnetje gezet en verrast met het Erelidmaatschap van Eendracht’30.

[image=292191]

Voorzitter Charles Eltink gaf in zijn speech aan dat er zorgen zijn bij het bestuur over het teruglopende leden aantal en de financiële positie van de vereniging. Ledenwerfacties, een goede kostenbeheersing en het aanboren van nieuwe inkomstenbronnen zullen de komende maanden de topprioriteit zijn voor het bestuur samen met de leden. Onder het motto We zullen het samen moeten doen riep hij iedereen op om mee te denken en vooral ook mee te doen.
De Eendracht-preses huldigde ook vijftien jubilarissen. Gerda Eeren, Stef Derks, Marc Cornelissen en René Desmarais ontvingen voor 25 jaar lidmaatschap de zilveren speld. Patrick Vos, Fons Thomassen, Walter Verhoeven, Walter Haerkens, Marjo Willems, Bep Derks en Frans Verhoeven zijn 40 jaar Eendrachtlid en ontvingen de zilveren speld. Herman Verheijen (50 jaar lid) kreeg de gouden speld. Toon Meussen, Theo Verheijen en Jan Arts ontvingen de door Mookse edelsmid Marc de Roeper vervaardigde gouden speld bij hun 60-jarig lidmaatschap.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant