Afbeelding

'Boef' Javier Guzman in De Weijer

Kunst en cultuur 43 keer gelezen
BOXMEER - Op zaterdag 25 oktober staat Javier Guzman met de try-out voor zijn nieuwe show ‘Absurd Verlicht’ in De Weijer in Boxmeer.

[image=292178]

Landelijk is de cabaretier op dit moment flink in opspraak over een vermeende aanvaring met collega Martijn Koning. Die claimt dat Guzman, samen met zijn vriend Jim Speelmans, onaangekondigd en ruziezoekend bij hem op de stoep stond om 06.00 uur in de ochtend. De mannen waren woest op Koning omdat hij de oudejaarsconferentie zou hebben gejat van Guzman. Volgens Koning waren de heren totaal van de kaart, roken ze naar drank en waren ze onder invloed van drugs. Er is een officiële aanklacht tegen hem ingediend bij de politie. Guzman heeft nooit geheimzinnig gedaan over zijn verleden met drank en drugs. Hij verwerkte zijn verslaving in zijn shows en schreef er eerder dit jaar een boek over.
Volgens Wieke Vrijhoef van De Weijer hoeven de gasten die een kaartje bemachtigd hebben voor de show zich geen enkele zorgen te maken. De voorstelling is helemaal uitverkocht. Info: www.deweijer.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant